Occasions

Betrouwbare auto’s in elke prijsklasse

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Wij hebben altijd een ruim aanbod occasions van diverse merken  klaarstaan voor een proefrit in Voorschoten. Denk aan occasions van Volkswagen, Renault, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Ford, Suzuki, Volvo of Audi. Maar ook andere automerken vindt u in onze garage. Auto’s in elke prijsklasse! En op elke brandstof, zowel hybride, benzine, diesel of gas.

Zoekt u een stoere Range Rover, een stijlvolle Alfa Romeo, een dikke BMW, een mooie Mercedes, een populaire Mitsubishi Outlander PHEV, een kleine Smart of zo’n gave Mini? Regelmatig hebben wij ook deze  occasions te koop staan. En ook voor een leuke cabriolet bent u bij ons aan het juiste adres in het centrum van Voorschoten. Wat denkt u van zo’n leuke Fiat 500 cabrio bijvoorbeeld?

Op zoek naar een droomauto?

Elke week krijgen wij nieuwe occasions binnen. Alleen zijn sommige auto’s al verkocht, voordat ze op deze website komen. Laat ons daarom weten welke occasion u zoekt en in welke prijsklasse. Dan laten wij u weten als zo’n auto binnen is bij onze garage in Voorschoten. Zonder aankoopverplichting uiteraard. Maar ook voor speciale occasions gaan wij graag voor u aan de slag! Hebben wij uw droomauto nu niet? Vertel ons wat uw droomauto is en wij gaan voor u op zoek!

Start uw proefrit bij onze garage in Voorschoten!

Heeft u een leuke occasion bij ons op de website gezien? Maak dan nu een afspraak! Een proefrit in één van onze occasions start bij onze garage in het centrum van Voorschoten. Maar start u de proefrit liever vanaf huis? Dat kan ook als u in de buurt woont. Woont u in Leidschendam, Leiden, Wassenaar, Voorburg of Leiderdorp, dan is een proefrit vanuit huis sowieso geen probleem. Woont u iets verder weg? Dan overleggen wij graag over de mogelijkheden voor een proefrit aan huis of vanaf een andere locatie.
Onze garage in Voorschoten is van maandag tot en met vrijdag open, maar een proefrit kan ook ’s avonds of in het weekend! En zelfs op feestdagen is het mogelijk om een testrit te maken in één van onze occasions.

Prijs occasions

  • De vraagprijs van elke occasion staat vermeld bij de auto. Deze prijs is de meeneemprijs. Voor extra zekerheden voor de occasion kunt kiezen uit één van onderstaande MCS garantiepakketten.
  • MCS Budget garantie: nieuwe APK, 1 maand garantie op motor en versnellingsbak. Prijs € 150,-
  • MCS Basis garantie: nieuwe APK, kleine beurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Prijs € 325,-
  • MCS Top garantie: nieuwe APK, kleine beurt en 6 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Prijs € 600,-

Inruil & financiering

Wilt u uw auto inruilen of gewoon verkopen? Ook dat kan bij ons. Dus ook als u ergens anders een nieuwe auto koopt kunnen wij uw auto verkopen. En wilt u uw nieuwe auto financieren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.