Over MCS

Een vertrouwd gezicht.

Michel van den Berg is een vertrouwd gezicht in Voorschoten. Als kledingsponsor van Voorschoten ’97 – de zes na grootste club van Nederland – is eigenaar Michel van den Berg voor velen zelfs een bekende Voorschotenaar. Het trainingsjack van Voorschoten‘97 met hierop groot het logo van MCS hangt dan ook ingelijst op een mooie plek op het kantoor van Michel.

Michel werkte jarenlang bij een grote Volkswagen/ Audi dealer als 1e automonteur. Na het behalen van de diploma’s ‘APK Keurmeester’ en ‘Eerste elektrotechnicus’ was het tijd om in 2002 te starten met garagebedrijf MCS aan de Kalkoenstraat in Voorschoten. Veel plaatsgenoten uit Voorschoten en bewoners uit Wassenaar en Leidschendam hebben de garage in het centrum van Voorschoten gevonden en zijn sindsdien vaste klant bij MCS. De bekende gezichten in de garage, de open communicatie en de flexibiliteit maken garagebedrijf MCS tot een unieke betrouwbare garage, waar klantvriendelijkheid centraal staat!

Waar staan wij voor!

Er is niets vervelender om achteraf te worden geconfronteerd met onvoorziene kosten. Wij zullen vooraf goed met u bespreken wat we gaan doen en wat de kosten zullen zijn.

Ook onverwachte kosten die wij tijdens onze werkzaamheden tegenkomen zullen we te allen tijde met u overleggen alvorens de reparatie uit te voeren. Zo staat u nooit voor een verrassing als u de auto komt ophalen.

U mag van ons verwachten dat wij uw auto correct en betrouwbaar zullen onderhouden. U als zeer gewaardeerde klant bent onze ambassadeur.

Wij hebben liefde voor ons vak en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We werken met eerste klas apparatuur en onderdelen en kunnen met trots zeggen dat we nog ouderwets vakwerk leveren.

Wees op tijd voor uw APK-keuring!

APK € 40,- en roetmeting € 35,-*

  • 071 – 36 26 477