Over MCS

Een vertrouwd gezicht.

Michel van den Berg is een vertrouwd gezicht in de garage van Voorschoten. Samen met zijn zwager Mischa Boting zijn beide heren dagelijks aan het werk in de garage in het centrum van Voorschoten. Hier onderhouden ze alle soorten auto’s en verrichten ze verschillende werkzaamheden. Van een APK voor een kleine personenwagen tot het onderhouden van grote bedrijfswagens. Zowel elektrische auto’s, als auto’s die rijden op benzine of diesel zijn hier welkom. Auto’s in elke prijsklasse van elk bouwjaar. Soms staat hier een nieuwe Tesla in de garage voor onderhoud en de andere dag een prachtige oldtimer. Elke auto is hier welkom. ‘Juist die afwisseling maakt het werk hier extra leuk,’ aldus Misha.

Even voorstellen

Michel werkte jarenlang bij een grote Volkswagen/ Audi dealer als 1e automonteur. Na het behalen van de diploma’s ‘APK Keurmeester’ en ‘Eerste elektrotechnicus’ was het tijd om in 2002 te starten met garagebedrijf MCS aan de Kalkoenstraat in Voorschoten. Mischa is later aan de slag gegaan bij garagebedrijf MCS. Ook hij was al jarenlang werkzaam in de autobranche. Michel was dan ook erg blij met de komst van zijn zwager in het bedrijf. Dit bood  nieuwe kansen voor het garagebedrijf.

Onderhoud en verkoop

Samen zijn Michel en Mischa toen gestart met de inkoop en verkoop van betrouwbare occasions. Op de website vindt u ons complete aanbod auto’s. (LINK)  Het aanbod auto’s wisselt uiteraard steeds, maar er is altijd keus genoeg. Bij MCS staan regelmatig occasions van  Renault, Ford, Fiat, Opel, Mini, Audi en BMW. Maar ook andere automerken vind je hier in verschillende prijsklassen, bouwjaar, van kleine tot grote auto’s, cabrio’s en bedrijfsauto’s. Van een leuke Fiat 500 tot een stoere Jeep Cherokee. Heeft u interesse in één van de occasions? Maak dan een afspraak voor een proefrit.  Staat uw droomauto er op dit moment  niet bij? Dan gaan Mischa en Michel graag voor u op zoek. Zij kennen de branche, de auto’s en de sterke en zwakke punten van een auto. Zo bent u zeker van de aanschaf van een betrouwbare auto, voor veel veilige kilometers.

 

Waar staan wij voor!

Er is niets vervelender om achteraf te worden geconfronteerd met onvoorziene kosten. Wij zullen vooraf goed met u bespreken wat we gaan doen en wat de kosten zullen zijn.

Ook onverwachte kosten die wij tijdens onze werkzaamheden tegenkomen zullen we te allen tijde met u overleggen alvorens de reparatie uit te voeren. Zo staat u nooit voor een verrassing als u de auto komt ophalen.

U mag van ons verwachten dat wij uw auto correct en betrouwbaar zullen onderhouden. U als zeer gewaardeerde klant bent onze ambassadeur.

Wij hebben liefde voor ons vak en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We werken met eerste klas apparatuur en onderdelen en kunnen met trots zeggen dat we nog ouderwets vakwerk leveren.

Wees op tijd voor uw APK-keuring!

APK € 40,- en roetmeting € 35,-*

  • 071 – 36 26 477