Onze diensten

Meer dan alleen reparatie en onderhoud!

Dagelijks repareren en onderhouden wij vele auto’s. Nieuwe auto’s, young timers, old timers, bestelbusjes en campers. Auto’s die rijden op benzine, diesel, hybride of volledig elektrisch. Ook verzorgen onze keurmeesters vele APK-keuringen. Daarnaast kunt u ook voor de aankoop, montage en opslag van uw zomer- en winterbanden bij ons terecht.

En bent u op zoek naar een occasion? Neem dan een kijkje bij ons steeds wisselend aanbod gebruikte (bedrijf)auto’s.

Verzoek om terug te bellen!

Stuur ons uw vraag of wens, wij bellen u altijd terug:

  Reparatie en onderhoud alle auto’s

  Wij repareren en onderhouden alle soorten en merken (bedrijfs)auto’s met de allerbeste materialen. Zowel auto’s die op diesel of benzine rijden als hybride auto’s, maar ook de allernieuwste elektrische auto’s. Heeft u onlangs een nieuwe auto gekocht en kiest u voor uw vertrouwde garage in Voorschoten? Wij onderhouden uw auto graag, uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. Het is wel verstandig om deze toestemming schriftelijk op papier te ontvangen van de importeur van uw auto. Juist om discussies te voorkomen. Als gecertificeerd garagebedrijf zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en krijgt u van de fabrikant zeker toestemming om uw auto bij ons te laten onderhouden, met behoud van garantie.
  Kortom: ook voor uw nieuwe auto kiest u voor uw vertrouwde MCS garage!

  Lees meer

  Zomer- & winter- en all season banden

  Er zijn veel soorten en merken banden in verschillende prijsklassen. De wettelijke minimale profieldiepte in Nederland is 1,6 mm. Het is verstandig om de banden echter al eerder te vervangen. Eén van de redenen is dat in het buitenland vaak de minimale profieldiepte van een winterband 2,5 mm moet zijn. Voor winterbanden is het daarom verstandig om de banden te vervangen bij een profieldiepte van 4 mm. Als onafhankelijke dealer adviseren wij u graag over de beste banden voor uw auto. Kiest u voor zomer-, winter- of all season banden? Voor zowel advies, aanschaf en montage van de bij ons aangeschafte banden kunt u bij ons terecht! En heeft u een lekke band? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag.

  Lees verder

  Occasions

  Elke maand hebben wij bestelauto’s en kleinere personenauto’s te koop. Dit aanbod varieert. Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto. Laat het ons weten. Binnen ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de auto die u zoekt!

  Wij hebben nu de volgende occasions staan:

  Ons aanbod

  Occasions

  Wij hebben diverse bestelauto’s en kleinere personenauto’s te koop. Dit aanbod varieert. Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto. Laat het ons weten. Binnen ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de auto die u zoekt!

  Heeft u interesse in onze occasions? Bel ons vooraf even voor een afspraak. Wij zorgen dat de betreffende auto klaar staat voor een proefrit! En wilt u liever buiten onze reguliere openingstijden langskomen? Ook dat is mogelijk. Wij maken graag een afspraak.

  Wij hebben nu de volgende occasions staan:

  Ons aanbod

  Wees op tijd voor uw APK-keuring!

  APK € 40,- en roetmeting € 35,-*

  • 071 – 36 26 477