De microfilters in de airco van de meeste auto’s houden het stuifmeel van bomen, gras en struiken buiten. Het is juist daarom belangrijk om de airco jaarlijks grondig te laten reinigen. Dit voorkomt dat de airco geïnfecteerd raakt met schimmels en bacteriën. Juist die schimmels en bacteriën zorgen voor luchtwegklachten, niesbuien en geïrriteerde ogen, maar ook voor dure reparaties.

Tijdens de reguliere grote onderhoudsbeurt controleren wij sowieso altijd het koudemiddel van het airco systeem. En koelt de airco de auto minder goed of komt er een muffe lucht uit de airco? Bacteriën in de verdamper kunnen een muffe geur veroorzaken in de auto als u de airco aanzet. Met een speciale geurbehandeling lossen wij dit probleem op.

Wilt u deze problemen voorkomen? Laat de airco één keer in de vier jaar bijvullen met koudemiddel en laat de airco van uw auto jaarlijks grondig reinigen. Hiermee voorkomt u dure reparaties in de toekomst en zullen bacteriën zich niet zo snel nestelen in het airco systeem. Maak daarom nu een afspraak.

Wees op tijd voor uw APK keuring!

APK € 40,- en roetmeting € 35,-*

  • 071 – 36 26 477